CHURCH SPLITS | COURT CASES | POWER STRUGGLE
Spiritual and Mental Abuse in Apostolic Christian Church Nazarene in Australia
CHURCH SPLITS | COURT CASES | POWER STRUGGLE
Page 1  2  3  4  5  ...  16  17  18  19  20 
ACCN Forum | Pentsa, Tomek, Papuga to be investigated [SERBIAN] ACCN Forum
Pentsa, Tomek, Papuga to be investigated [SERBIAN]

Sent by a reader
Australia
18 Oct 2016 4:18
3334 views
NOTE: if we can have both languages posted on the website, as many people in Serbia also need to know what is going on, because they only seem to believe one side of the story shed by these 3 crooks.


Draga Braca i Sestre.

Ima nas dosta koji pratimo i citamo sve komentare sto se govori i prica za Pavle Pentsa, Janko Tomek i Vlada Papugu, a jos vise komentare sto pisu na taj kompjuterski vebsajt u Australiji.

Vidi se da puno se izgubilo vreme, i dalje se gubi vreme koji su komentarisali, i ako su i stihovi iz svetoga pisma stavljeni. Vidi se jasno da ako dosada nije pomoglo, verovatno ni odsad nece ovaj nacin nesto pomoci.

Jasno se vidi da na ovaj nacin ne pomaze ovima koji su prekrseli Bozju volju: "ne pozeli ono sto je tudje", i "ne kradi", i to jos za pokradjeno $930,000 Australijskih dolara od onih braca i sestara koji su mukom radili, gradili i isplacivali Dom Bozji u Altoni. Ni to nije bilo dosta, nego su jos i izbacili Braca i Sestra iz Altoni na ulicu.

Oni koji su primili Svetoga Duha i dalje slusaju Svetoga Duha mogu tako nesto da urade? Verni koji su vodjenih Duhom Svetim ne mogu tako nesto da urade, jer oni koji se boje drkcu za svoje spasenje. Samo neverni ljudi mogu ovako nesto da urade.

Mnogi vidimo i mnogima je vrlo jasno da te grupe koji su izasli i odvojenih sa Pentsom, Tomekom i Papugom su izgubili Bozji strah. Pitanje je da li su ikad primili Sveti Duh.

Vasa dela ucinjena sa Skupstinu u Sidneju i sa Skupstinu u Altoni tako isto jasno svedoce da ste ucinili dela cisto neverstvo.

Ne uzimamo Boziji sud u nase ruke, ali kako pise u reci Bozju da "po delimo ce te ih poznati", je vrlo jasno mnogima da dela Pentsina, Tomekova i Papugova svedoce otvoreno cisto neverstvo.

Dalje prestupaju rec Bozju sto je Hristos ucio da "knezovi narodni vladaju narodom", a da "medju vama da NE bude tako". Pentsa, Tomek i Papuga i dalje jos uvek zele pokazati drugima kako mogu otvoreno, jasno i ocigledno da Gospodare nad narodom sa silom i zestinom, za koje je Spasitelj nas prolio svoju nevinu krv.

Jasno je da ne samo Pentsa, nego i Americke Staresine sa duhovnim zivotima poigravaju se kao sa 5 dinara u dzepu. Pa mozda otvoreno mogu da izgovore da mirne savesti spavaju. (Mozda zato sto savesti nemaju?)

Zato mislim da je vreme da se pozove drzava u Kamberi, pa neka dodju da ispitaju, i da vide, pa da se ostvari glasanje sa Skupstinom za podizanje Tomeka i Papugu za staresine, sa 75% glasova. To je zakon Bozji i zakon od vlasti.

Pavle Pentsa zna vrlo jasno da Andrija Kozi je tako isto mislio, da moze raditi sta hoce i dokle hoce, dok nije Bog pokazao dosta i stani. Pentsa zna kako je Kozi zavrsio koji je mu bio zastitnik. Mozda ce i Pentsa tako isto zavrsiti ako se ne pokaje.

Braco, vrlo bi bilo dobro i korisno, i voleo bih da se ovo prevede na engleski, i da se stavi zajedno na vebsajt.

Bilo bi jako vazno videti kako Staresine u Srbiji, Bilek Misa i Golub Milos gledaju, veruju i drze stav prema takvim sramnim gresima sto su Tomek i Papuga i Pentsa ucinili. A da ne spomenemo sta i kako clanovi Padinske Skupstine kroz prste gledaju na njih, sto su upali u takvim dubokim grecima. Jasno je da gledaju ko je ko, makar je u pitanje ukradeno $930,000 Australijskih dolara.

Braco, bilo bi puno da se kaze za ovo da su ovi siledzije, koji svojom silom i zestinom ocu da gospodare na narodom, za koji je Gospod umro na krstu. Ni Pentsa ni bilo ko od Staresina nisu za ikoga umrli na krstu. Samo je Gospod to ucinio.

(Sent by a reader)

User name  
Comment  
 



Go to Page 2 >>>
 

Special Topics 
            

"The Insidious Harm of Spiritual Abuse" and other articles

   
Our e-mail: accnaustralia@gmail.com

   
In Serbian, if you like
You asked for it, and here it is! The new page (click to open) for your comments and questions written in Serbian language. A good proportion of our readers is bi-lingual and able to understand Serbian as well as English, so please keep sending your messages in both languages.   
 
 
Note: To be able to see our website properly on your mobile phones and tablets please turn off the option "Auto-fit pages" (in your mobile browser's Settings). If you have experienced any problems accessing our website on your mobile device please let us know. Thank you. 

Spiritual and Mental Abuse in ACCN in Australia - Page 1
 

Go to Page 2 >>>